Allied Clubs for Charity

9 SEPTEMBER 2023

Ride-Out for Billie

Op 9 Sept 2023 vond de eerste gezamenlijke activiteit plaats van A.C.C. !


Een event ter ondersteuning en begeleiding van Billie, een zesjarig slachtoffertje van ouderlijk misbruik. Deze zaak werd aangebracht door Double Dice en aangenomen door WACA voor verdere opvolging.


Zij werd die dag opgepikt aan haar woonplaats door een delegatie van de drie clubs binnen A.C.C. en voor deze gelegenheid ondersteund door de Descendants of Miners en Belgian Army Bikers, samen een 40-tal motorrijders en trikes.


Billie mocht plaatsnemen op een trike, waarna de colonne zich in beweging zette, eerst richting McDonalds in Diest om de innerlijke mens even te versterken, waarna de rit verder ging richting de Gipsy Horses Ranch in Westerlo waar de leden van Double Dice ervoor gezorgd hadden dat zij mocht overstappen op een paard voor een ontspannen ritje onder begeleiding van één van de monitoren van de manege.


Als kers op de taart tenslotte hadden de organiserende clubs er voor gezorgd dat zij mocht kennismaken met haar groot idool Gustaph, de Belgische vertegenwoordiger voor het songfestival 2023. POAC Antverpia contacteerde de zanger i.v.m. onze activiteit en deze aimabele man hield eraan zijn agenda vrij te maken om persoonlijk aanwezig te zijn voor Billie, hetgeen deze dag echt onvergetelijk maakte voor haar.

De grote verrassing voor Billie....

GUSTAPH

Samen uit....

En samen thuis....